SVEIKO MAISTO DIENA.

Lapkričio 2 dieną mokykloje pakvipo moliūgais, morkomis ir keptais obuoliais. Penktadienį 7/10 klasių mokiniams vyko integruota technologijų ir biologijos pamokos. Mokiniai dalyvavo viktorinoje, sprendė kryžiažodžius, diskutavo apie sveikos mitybos taisykles ir įpročius. Pasibaigė  teorinė dalys ir prasidėjo sveiko maisto ruošą, mokiniai draugiškai pasiskirstė darbus: vieni dorojo moliūgą ir virė kvapniausia moliūgų sriubą, kiti tarkavo morkas ir kepė skaniausią morkų pyragą, kepė obuolius, kepė kotletus iš avižinių dribsnių. Kai maistas buvo paruoštas mokytoja Virginija padėjo mokiniams prisiminti stalo serviravimo taisykles ir įvairių įrankių paskirtį, prie gražiai paserviruoto stalo, degustuodami skaniai pagamintą maistą mokiniai ir mokytojai aptarė dienos rezultatus.

 

Mokytojos Virginija ir Nadiežda