Kai mūsų širdys plaka išvien

Jau tradiciniu tampa krepšinio 3x3 turnyras „Kai mūsų širdys plaka išvien“. Šio sveikatingumo renginio tikslas – skatinti vaikų fizinį aktyvumą, kuo daugiau jų sudominti įvairiomis laisvalaikio formomis. Organizatorius – Kaišiadorių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, kartu su Kauno apygardos probacijos tarnybos Savivaldybės probacijos skyriumi.

Jau antri metai iš eilės, krepšinio entuziastus mielai priima Kaišiadorių suaugusiųjų ir jaunimo mokykla. Šiais metais į turnyrą užsiregistravo devynios komandos: dvi Kaišiadorių suaugusiųjų ir jaunimo, dvi Antakalnio pagrindinės, dvi Kaišiadorių technologijų ir verslo mokyklos, po vieną – Palomenės pagrindinės mokyklos, Žiežmarių gimnazijos ir Paparčių Šv. Juozapo globos namų. Griežtų teisėjų – Stasio Lakavičiaus (Kaišiadorių technologijų ir verslo mokyklos kūno kultūros mokytojas), Lionės Petronienės (Palomenės pagrindinės mokyklos kūno kultūros mokytoja) ir Vyto Načajaus (Kaišiadorių suaugusiųjų ir jaunimo mokyklos socialinis pedagogas) dėka, varžybos vyko sklandžiai, be ginčų. Virė tik sportinės aistros ir kova dėl prizinių vietų.

Pirmąją vietą ir teisę vykti į respublikinį renginį, kuris šiais metais vyks liepos 30 dieną Trakuose, iškovojo Paparčių globos namų komanda. Antra vieta, tik vienu tašku pralaimėję, džiaugėsi Žiežmarių gimnazijos vaikinai. Treti – Kaišiadorių suaugusiųjų ir jaunimo mokyklos komanda (Deividas Kralikas, Karolis Leonavičius, Marius Aleškevičius, Ovidijus Paškevičius). Neprastai sekėsi ir antrai mūsų mokyklos komandai (Tadas Markevičius, Edvinas Alkovikas, Kastytis Šimonis, Deividas Padaginskas) – jie liko penkti. Visi dalyviai buvo apdovanoti padėkos raštais. Kiekviena komanda gavo po krepšinio kamuolį.

 

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė

Audronė Petraškienė