Fizinio aktyvumo diena

Sportas formuoja vaikų gebėjimus nusistatyti tikslus, stebėti savo pažangą, valdyti laiką, išlaikyti dėmesį ir kontroliuoti emocijas. Be to, konkurencinga ir į rezultatą orientuota sporto aplinka ugdo vaikų įgūdžius spręsti problemas.

Spalio 17 dieną, po pamokų, į sporto salę rinkosi visi Kaišiadorių suaugusiųjų ir jaunimo mokyklos mokiniai, kurie norėjo save dar ir dar kartą išbandyti sporte.

Rungtys buvo keturios: stalo tenisas, baudų mėtymas, tritaškio mėtymo varžybos ir 3x3 mažojo krepšinio varžybos.

Aktyviausiai mokiniai dalyvavo baudų ir tritaškių mėtymo varžybose. Pirmą vietą baudų mėtymo rungtyje laimėjo Marius Aleškevičius, antrą – Deividas Padaginskas, o trečią vietą užėmė Petras Bauras. Tritaškių rungties po dviejų pratęsimų nugalėtojai išsirikiavo tokia tvarka: Tadas Markevičius, Karolis Leonavičius, Remigijus Blaževičius.

Stalo tenisą nusprendė žaisti ir merginos. Tarpusavyje varžėsi Kristina ir Ernesta Bauraitės. Šį sykį laimėjo Kristina. Tarp vaikinų pirmas buvo Gintautas Šalomskas, antras – Saulius Žukauskas, o trečia vieta teko džiaugtis Mindaugui Blaževičiui.

Didžiausios aistros liejosi mažojo krepšinio varžybose. Komandos kovojo dėl kiekvieno taško. Po pratęsimo pirmąją vietą iškovojo M. Aleškevičius, K. Leonavičius, S. Ragauskas. Antra vieta atiteko T. Markevičiui, E. Alkovikui, M. Sabaliauskui. Trečia vieta – P. Bauras, D. Padaginskas, D. Kralikas.

Padėkos raštai ir dovanos, kurias nupirko Kaišiadorių rajono savivaldybės visuomenės sveikatos biuras, išdalintos. Išsiskyrėme nusprendę dar kartą susitikti sporto salėje ir dar kartą išbandyti savo jėgas...

 

Visuomenės sveikatos priežiūros specialistė

Audronė Petraškienė