Draugiškos krepšinio varžybos

Kovo 21 d. mokyklos sporto salėje vyko draugiškos krepšinio varžybos “Tu ir Aš” ir kiti sportiniai renginiai, skirti akcijai “Savaitė be patyčių”.

Galime pasidžiaugti, jog daug metų dirbdami, mokydamiesi ir gyvendami po vienu stogu su Kaišiadorių specialiosios mokyklos mokiniais, puikiai sutariame su jais bendraudami pačiais įvairiausiais klausimais.

Tradiciškai kasmet organizuojame tolerancijos akcijas, nukreiptas į draugiškumo ir platesnių bendravimo galimybių skatinimą.

Bendrame dviejų mokyklų sporto renginyje dalyvavo apie 35 mokiniai. Sudarėme galimybes jaunimiečiams “pasirgti” už savo draugus ir palaikyti juos šeštos pamokos metu.

Baudų mėtymo konkurse užsiregistravo 18 mokinių. Laimėjo specialiojoje mokykloje besisvečiuojantis buvęs jos auklėtinis Edgaras Bočkovas finale pataikęs 8 baudas iš 10. Tritaškių metimo konkursą laimėjo jaunimo mokyklos mokinys Skirmantas Ragauskas, finale pataikęs 6 baudas iš 10. Džiugu, kad II – ą vietą užėmė vienintelė turnyre dalyvaujanti mergaitė – dešimtokė Livija Piliponytė. Krepšinio varžybose 3x3 dalyvavo net 5 komandos. Laimėjo specialiosios mokyklos auklėtiniai K. Leponis, E. Bočkovas, E. Tadijošaitis. Visi nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti medaliais, prizais ir diplomais. Dar ilgai visų dalyvavusių draugystės dienoje neapleido gera nuotaika ir puikūs varžybų įspūdžiai.